„Köszönjük, hogy vagytok" - Nőnapi jókívánságok férfiaktól

A nőnap definíció szerint a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének a napja. Eredetileg ugye munkásmozgalmi esemény volt, és az volt a célja, hogy a jogaikért küzdő nőknek tisztelegjenek, elismerjék az egyenlő bánásmódért, a szabad munkavállalásért és a választójogért folytatott küzdelmeiket. Ma már a tisztelet kifejezése a cél, és nem kevésbé aktuális, mint eddig bármikor.

Vannak olyan munkahelyek, ahol ezen a napon a virág és a kedves szavak mellett a nőket az a megtiszteltetés is éri, hogy hamarabb haza is mehetnek, esetleg egy étteremben ünneplik meg őket közösen. A nap mint nap hallható bántalmazások közepette ez bizony fontosabb, mint eddig bármikor. Ezért azt gondoltuk, hogy a tisztelet, és köszönet kifejezését szeretnénk elősegíteni azzal, hogy lehetőséget biztosítunk felületeinken arra, hogy férfiak megköszönhessék nőknek azt, hogy vannak, és hogy színesítik napjainkat. Hiszen nők, ti vagytok azok, akiket szerethetünk, akik megvidámítanak, akik anyáink és felségeink vagytok, és még sok-sok jót köszönhetünk nektek!

Eljött a férfiak ideje is!

„Ha férfi vagy, légy férfi, S ne hitvány gyönge báb,
Mit kény és kedv szerint lök A sors idébb-odább."

Kedves férfiak, fejezzék ki Önök is bátran és őszintén a hölgyeknek, hogy mit köszönhetnek nekik! Nincs más teendő, elegendő Facebookon, Instagramon, vagy akár Twitteren megírni, mit szeretnének megköszönni a hölgyeknek, és írják mellé a két hashtaget,ami alapján bárki rá tud találni #nőnap és #sokatköszönhetekneked

DE ENNÉL TÖBBET NYÚJTUNK, mert nekünk is elküldhetik a Fitoland kertészet Facebook oldalára , privát üzenetként, és mi kitesszük egy albumba, illetve ide, a weboldalunkra is! Jöhetnek a képeslapok, köszönő üzenetek, vagy akár a videók is! Hajrá!

Inspirálóképp az előző években összegyűlt jókívánságokat itt olvashatják:

Zoltán: A nők virágok, a mi dolgunk csodálni, ápolni, elismerni, szeretni őket - például egy szép virággal! Boldog Nőnapot Sátoralajújhelyről

Géza B: Mosolygós, vidám Nőnapot kívánok a Fitoland hölgydolgozóinak! (ott készült fotóval)

Csajok, virágozzatok! Legyetek ma szépek :) G. Pista

Mi mindig topon vagyunk - mert ti mellettünk álltok! Köszönjük! Sándor K. László :

Tisztelt Hölgyek, Lányok, Asszonyok! Tüneményes Kisasszonyok, Barátnők, Társak, Partnerek! Tisztelettel köszöntök minden Hölgyet a Nemzetközi Nőnap alkalmából! Hölgyek! Egy nap se felejtsétek el, hogy valaki szeret titeket. Ha kell segítség, szóljatok, mi férfiak elmondjuk, hogy a legjobbak ti vagytok! :))) Béla bá

Céges Nőnap, A. Dávid: virág fuvarozókkal teli Nőnapot kívánok!

Boldog Nőnapot minden kedves hölgyismerősömnek! János"Boldog Nőnap! Kösz, hogy gondolsz rám tesó:)" - vicces nőnapi cicás kép Józsitól.

Ónodi Önkormányzati Hivatal köszöntője Schmuck Andor : Boldog Nőnapot :-)habár az év minden napja az számomra!!!

Gábor: Köszönjük, hogy adjátok az életet, meg a sok sütit! :)

Friss jókívánságok:

Köszönöm ,hogy megszülettem köszönöm ,hogy élek ! Mind ezt Neked köszönhetem drága Női lélek! (Riki R.)

Ferenc G: Nagyon boldog nőnapot az összes családtagjaimnak!!

Gábor N. Mindent köszönhetünk nekik! Köszönjük,hogy gondoskodó anyák, később lekvár főző nagymamák. Köszönjük, hogy csodálhatjuk, szerethetjük őket, hogy szerelmükkel olyan hormonális változást tudnak beindítani, amire semmilyen doppingszer nem képes. Ennek hatására a földet is képesek vagyunk kimozdítani, olyan erő és magabiztosság keletkezik bennünk.

Zsolt K.: Drága hölgyeim nélküketek üres a világegyetem Boldog Nőnapot!

Kedves Hölgyek, Lányok, Nők! Örök hódolótok és csodálótok vagyok és maradok. Nők, kiket megérteni nem, de szeretni annál inkább lehet. Köszönjük hogy vagytok nekünk - férfiaknak. Köszönjük, hogy színekkel érzésekkel töltitek meg ezt a világot, mert így teljes ez - Veletek! G. József

Fitoland

Fitoland Budafok

1223 Budapest, Rókales.u.2-4.

Nyitvatartás: h-sz: 8:00-18:00, V: 8:00-16:00

Google térkép | Nyomtatható térkép

Szobanövény áruház: +36/20 771-0454

Áruház: +36/1 226-6656

FAX: +36/1 226-4933

Email: rokales@fitoland.hu

Fitoland Józsefváros

1083 Budapest, Korányi S. u. 2/c.

Nyitvatartás: H-Szo: 8:00-18:00, V: 9:00-17:00

Google térkép | Nyomtatható térkép

Szobanövény áruház, üvegház: + 36 20 771 0446

Virágbolt, vágott virágok: +36 20 432 0050

Áruház, cserepes növények: +36 1 303 4934 (technikai okok miatt ideiglenesen nem hívható)

Email: koranyi@fitoland.hu

Fitoland Díszfaiskola

1083 Tömő utca Illés utca sarok díszfaiskola

Nyitvatartás: K-Szo: 8:00-18:00, V-H: ZÁRVA

Google térkép | Nyomtatható térkép

Mobil: +36 20 771 0447

Telefon: +36 1 215 0392 (technikai okok miatt ideiglenesen nem hívható)

E-mail: tomo@fitoland.hu

Fitoland

www.fitoland.hu dísznövény-, és kertészeti webáruház - házhozszállítással! Webshopunk célja, hogy közvetlenül otthonából tudjon jó minőségű, erős, egészséges növényeket rendelni, és ezzel már csak a növényápolás, vagy kerti munka marad hátra. Vagyis a legszükségesebb, ami a kertje és növényesített otthona élvezetéhez kell! :) Mindig gondosan ügyelünk arra, hogy a megrendelt termékek épségben érjenek el Önhöz. Nézze meg, hogy csomagoljuk be a megrendelt növényeket! Ha pedig már itt jár, ne csak növényt vásároljon, hanem a tudást is megadjuk mellé, amivel a választott dísznövény hosszú ideig pompázhat!