Gyakran Ismételt Kérdések

Mire való a kosár, és hogyan működik?

A kosárba összegyűjtheti a megvásárolni kívánt árukat. Ön kiválasztja a terméket, majd megadja a vásárolni kívánt darabszámokat. A kosár tartalmát a webáruházban jobbra fent folyamatosan nyomon követheti. A kosárból bármikor bármelyik árucikket kiveheő, és/vagy a darabszáma módosítható. Az árucikk törlése a piros X gombra kattintással történik.

 

Hogyan fizethetek?

Fizethet bankkártyával (MasterCard/Visa) a BudapestBank biztonságos VPOS terminálján keresztül, illetve készpénzben utánvétellel (max 50.000Ft-ig) a csomagküldő szolgálatnak a csomag átvételekor, valamint banki előutalással a Fitoland BudapestBanknál vezetett számlájára: 10102093-05079203-00000000. Amennyiben a személyes átvételt választja telephelyünkön, úgy készpénzben és bankkártyával (MasterCard/Visa) tudja kiegyenlíteni a megrendelt áruk ellenértékét.

 

Rendelhetek-e külföldről?

Szolgáltató által üzemeltetett internetes szolgáltatás külföldről elérhető, de külföldre történő szállítást Szolgáltató csak külön, egyedi szállítási megállapodás alapján vállal, amit előzetesen ügyfélszolgálatunkkal kell egyeztetni.

 

Mennyi lesz a szállítás költsége?

A webáruháznál baloldalt található egy banner, ahol a szállítási díjkalkulátor könnyen elérhető(vagy itt: https://www.fitoland.hu/szallitas ), ahol könnyen áttekinthető a szállítás várható költsége. A díjkalkulátor szállítási költségei csak a csomagküldő szolgálat által vállalt súly és mérethatárig relevánsak, az ezt meghaladó csomagok szállítása egyedi kalkulációval történnek.

200.000 Ft feletti megrendelések esetén súly- és méretkorlátozás nélkül vállaljuk az ingyenes kiszállítást egész Magyarországra.

 

Mik a szállítás súly- és mérethatárai?

Szolgáltató a szállítást általában csomagküldő szolgálattal végzi, a webáruház szállítási kalkulátora erre a szállítási rendszerre vonatkozik. A csomagküldő szolgálattal 40 kg súlyig tudjuk szállítani a csomagokat, illetve a körméret (körméret = 2X magasság+ 2x szélesség + 1x hosszúság) nem lehet több 3 m-nél és a csomag maximális hosszaként 2 m, maximális magasságaként 0,6 m és maximális szélességeként 0,8 m engedélyezett.

Amennyiben Ön fenti értékeket meghaladó termék kiszállítását rendeli meg webáruházunkban, úgy egyedi szállítási költséget kalkulálunk, amit telefonon/e-mailben jelzünk, hogy eldöntse, hogy ezt vállalja, vagy eláll a megrendeléstől.

200.000 Ft feletti megrendelések esetén súly- és méretkorlátozás nélkül vállaljuk az ingyenes kiszállítást Magyarország teljes területére.

 

A növények kiszerelésének jelölései
14cs14 cm átmérőjű műanyag cserépben
9x99x9 cm-es műanyag cserépben
CLT 10, K10Lműanyag konténerben, liter
MFalacsony törzses (mezzo fusto)
AFmagas törzses (alto fusto)
LV1010 literes terrakotta hatású műanyag cserépben
FLföldlabdás
BObokor
BFbokorfa
SFsorfa
PFparkfa
2xikétszer iskolázott (faiskolában átültetett)
40/60cserjék magassága cm-ben
10/12sorfák 1 m magasan mért törzskerülete cm-ben
80/100fenyők magassága, terülőknél az átmérő cm-ben
A kiszerelési méretek a forgalmazott növényre vonatkoznak.

 

Mikor kapom meg a megrendelt áru(ka)t?

A kiszállítás várható ideje 2-7 nap, a pontos időpontról ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon tájékoztatni fogja Önt, illetve érdeklődhet munkaidőben 9:00-16:00 között a +36 1 228 6211 telefonszámon.

 

Nappal dolgozom. Kérhetem estére a kiszállítást?

A kiszállítás munkanapokon 8:00-18:00 között történik, ettől eltérő kiszállítást is vállalunk felár ellenében, az ügyfélszolgálatunkkal külön egyeztetett időpontban, és összegben. Érdeklődhet munkaidőben 9:00-16:00 között a +36 1 228 6211 telefonszámon.

 

Mit tegyek, ha meggondoltam magam?

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében Őn indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül, kivéve élő növény vásárlása esetén. (rendelet 5c. pontja) A termékeket csak sértetlen állapotban tudjuk visszavenni, ha a termék csomagolása bontatlan maradt. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. A sértetlen termék visszaküldésének költsége Önt terheli, így az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni! A visszavét feltétele a számla, vagy annak másolatának megléte

 

Nem találok egy terméket a webáruházban, mit tegyek?

Amennyiben olyan terméket keres, ami nem található meg webáruházunkban, kérjük vegye fel a kapcsolatot kertészeteinkkel. http://fitoland.hu/aruhazaink

 

Bruttó vagy nettó árak szerepelnek az oldalon?

A termékek részletes ismertetője mellett mindig az Általános Forgalmi Adóval növelt bruttó árakat tüntetjük fel.

 

Miért jó ha feliratkozom a hirlevélre?

A hírlevélre feliratkozott partnereink értesítést kapnak aktuális akcióinkról, újdonságainkról.

 

Az adataim biztonságban vannak?

A vásárlás során az Ön által megadott adatokat számítógépünkön tároljuk, harmadik személynek nem továbbítjuk. Az Ön adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. azokat azonban sem reklámfelhasználás sem egyéb célra - az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül - nem adjuk tovább.

 

Milyen keresési lehetőségek vannak és hogyan használjam ezeket?

A honlapon több keresőt talál.

Egyszerű kereső a honlap jobb felső sarkában található. Írja be a keresett szót vagy szórészletet a kereső mezőbe, és nyomja meg a keresés gombot. A rendszer kilistázza Önnek a honlap azon helyeit, amelyekben a keresett szó vagy szórészlet megtalálható.

A termékeink alatt található részletes keresőnél a kinyit gombra rákattintva lenyíló ablakban jelennek meg a keresés szűkítésének kritériumai. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő kritériumokat, majd a keresés gombra kattintás után a rendszer felhozza a kiválasztott kritériumoknak megfelelő termékek listáját.

A részletes kereső alatt is található egy egyszerű termékkereső, ami a webáruház termékeiből választja ki azokat, melyek nevében és/vagy leírásában szerepel az Ön által beírt szó/szórészlet.

Vissza a webáruházba >>>

Fitoland

Fitoland Budafok

1223 Budapest, Rókales.u.2-4.

Nyitvatartás: h-sz: 8:00-18:00, V: 8:00-16:00

Google térkép | Nyomtatható térkép

Szobanövény áruház: +36/20 771-0454

Áruház: +36/1 226-6656

FAX: +36/1 226-4933

Email: rokales@fitoland.hu

Fitoland Józsefváros

1083 Budapest, Korányi S. u. 2/c.

Nyitvatartás: H-Szo: 8:00-18:00, V: 9:00-17:00

Google térkép | Nyomtatható térkép

Szobanövény áruház, üvegház: + 36 20 771 0446

Virágbolt, vágott virágok: +36 20 432 0050

Áruház, cserepes növények: +36 1 303 4934 (technikai okok miatt ideiglenesen nem hívható)

Email: koranyi@fitoland.hu

Fitoland Díszfaiskola

1083 Tömő utca Illés utca sarok díszfaiskola

Nyitvatartás: K-Szo: 8:00-18:00, V-H: ZÁRVA

Google térkép | Nyomtatható térkép

Mobil: +36 20 771 0447

Telefon: +36 1 215 0392 (technikai okok miatt ideiglenesen nem hívható)

E-mail: tomo@fitoland.hu

Fitoland

www.fitoland.hu dísznövény-, és kertészeti webáruház - házhozszállítással! Webshopunk célja, hogy közvetlenül otthonából tudjon jó minőségű, erős, egészséges növényeket rendelni, és ezzel már csak a növényápolás, vagy kerti munka marad hátra. Vagyis a legszükségesebb, ami a kertje és növényesített otthona élvezetéhez kell! :) Mindig gondosan ügyelünk arra, hogy a megrendelt termékek épségben érjenek el Önhöz. Nézze meg, hogy csomagoljuk be a megrendelt növényeket! Ha pedig már itt jár, ne csak növényt vásároljon, hanem a tudást is megadjuk mellé, amivel a választott dísznövény hosszú ideig pompázhat!